WePadel » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser gælder ved køb

WePadel.dk ejes og drives af

WePadel ApS
Hørslevvej 151C
8462 Harlev

Tlf. 2712 7283
e-mail: info@wepadel.dk
CVR-nr: 41354496

Bestilling og betaling
– Såfremt der opstår en af følgende fejl fra vores side i forbindelse med dit køb, vil du altid blive orienteret via e-mail; Trykfejl, lagerstyrings fejl eller en prisangivelse fejl.
– Alle priser angives som udgangspunkt inklusiv 25% moms.
– Når du gennemfører din ordre, bliver du bedt om at godkende handelsbetingelserne. Du finder en kopi af af betingelserne vedhæftet i mailen med ordrebekræftelsen.
– Kun myndige personer må bestille hos WePadel, medmindre der er samtykke fra forældre eller værge.
– Beløbet trækkes først, når din ordre bliver sendt. Hos WePadel kan du anvende følgende betalingsmetoder: Alle gængse betalingskort, Mobilepay.

Levering

Leveringstid: 1-3 dages levering (på hverdage), medmindre andet er oplyst for de bestilte produkter.

Forsendelse:
– Fri fragt til pakkeshop hvis du bestiller for 599 kr
– Fri fragt ved afhentning hos WePadel
– 39 kr – Afhentning i pakkeshop
– 49 kr – 
Levering til din arbejdsplads eller din private adresse

Fortrydelsesret

Varer kan returneres indenfor 365 dage efter modtagelse.
– Ifølge købeloven kan du som kunde returnere varer indenfor 14 dage uden nogen grund.
– WePadel tilbyder dig at kunne returnere varer i op til 365 dage efter modtagelse. Varer skal returneres i samme stand og antal som de blev modtaget.

Varer kan returneres på følgende måder:
– Ved selv at arrangere forsendelsen
– Ved at besøge en af vores butikker

Uanset hvilken metode du benytter er det dit ansvar, at varen kommer tilbage i samme stand som du modtog den.

Vær opmærksom på at WePadel ikke kompenserer for selvvagte fragtudgifter. Hvis du vælger at arrangere fragten selv, skal du sørge for at vedlægge dit ordre nummer i returforsendelsen. Du skal også informere os via email omkring din returnering. Du er også velkommen til at gøre brug af vores fortrydelses formular, som du så skal sende med i retur pakken.

DER YDES INGEN FORTRYDELSESRET PÅ FØLGENDE PRODUKTER
– Tjenesteydelser og varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at WePadel kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesrettens udløb.
– Rekreative fritidsaktiviteter, herunder underholdnings- eller idrætsbegivenheder, når det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får derefter tilbagebetalt det korrekte beløb. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet, medmindre du indvilliger i noget andet.

For gavekort gælder følgende:
– Ved returnering af et ubenyttet gavekort får du gavekortets beløb udbetalt.
– Hvis du har betalt med gavekort og returnerer dine varer, får du et nyt gavekort.
– Hvis du har betalt noget af din ordre med et gavekort og returnerer dine varer, får du værdien af gavekortet refunderet som et nyt gavekort. Det resterende beløb vil blive refunderet via den originale betalingsmetode.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR VED FORTRYDELSE FRA 0. DAG- 14. DAG

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder købet og ikke anvender vores returservice, skal varen sendes til:

WePadel ApS
Hørslevvej 151C
8462 Harlev

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som har været til stede ved levering. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og WePadel’s vurdering. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Du vil modtage en returlabel så returfragten er uden omkostninger for dig.

Såfremt en vare skal vurderes af os i forhold til en reklamation, kan du gribe det an på følgende måder:
– I mange tilfælde kan reklamationer håndteres uden, at du skal indsende produktet, derfor kan du starte med at sende os nogle billeder/film af produktet, samt en forklaring på, hvordan du opdagede manglen
– Indsend produktet med en udførlig beskrivelse af problemet, samt en beskrivelse af hvordan du opdagede manglen. Du modtager en returlabel til at returnere varen omkostningsfrit.

Når du returnerer varen, bedes du altid informere os via email.

Hvis du alligevel ikke benytter vores returlabel, og reklamationen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores website, indsamler vi en række personoplysninger om dig. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte WePadel kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: naevneneshus.dk

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@wepadel.dk.

Andet

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). Din indkøbskurv gemmes, hvis du registrerer dig på sitet, således at den e-mailes til dig, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

Bilag I – Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til WePadel

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges